meedoen model

Waarvoor kom jij je bed uit?

 

En waar loop je tegenaan?

 

'Even' is er niet meer bij

Leven met een beperking in bewegen vraagt meer aandacht voor jezelf en je omgeving. 'Even' is er niet meer bij. Alles wat je gewend was om te doen komt in een nieuw daglicht te staan en vraagt om een nieuwe aanpak. Om die dingen te (blijven) doen die voor jou en je omgeving belangrijk zijn heb je nieuwe manieren nodig: een nieuw ritme; ander werk; andere mensen om bij af te kijken enz.
Kortom het is belangrijk om jezelf de tijd te geven om jezelf opnieuw te ontdekken. Wat werkt wel en wat werkt niet (meer).
Het Meedoen Model© helpt je daarbij.

 

Hoe handig doe jij de dingen?

Met het Meedoen Model© kun je makkelijk jouw manier van (mee)doen op een rijtje zetten. Het geeft je inzicht in hoe je de dingen doet. Waarover ben je tevreden en wat zou je liever anders zien?  Doordat je inzicht krijgt in hoe de dingen veranderd zijn en welke dingen echt belangrijk voor je zijn, wordt het makkelijker om keuzes te maken en aan de slag te gaan. Het Meedoen Model© helpt je om te bedenken wat je wil en te bepalen hoe je dat kunt bereiken.

Nieuwsgierig geworden?
Bestel dan het boek Revalidoen.
Daarin vind je  behalve het Meedoen Model© nog andere tips, handvatten en ervaringsverhalen om zelf aan de slag te gaan.